Zomervakantie in Alta Badia

wandelen alta badiaZomervakantie in Alta Badia, en absoluut ook de erg mooie jaargetijden herfst en lente, is een tijd om te genieten van al het moois dat dit gedeelte van Italië te bieden heeft. En dat is nogal wat.

Heerlijk wandelen door het unieke natuur- en cultuurlandschap, met een Italiaanse flair en Zuid-Tiroler traditie. Genieten van de lange zomeravonden, prachtige uitzichten, en de ratelende beekjes.

Ook in de zomer is er genoeg te doen in Alta Badia

Veel vakantiegangers, die ooit een keer naar Alta Badia zijn geweest voor hun zomervakantie, komen regelmatig terug. Je kan je afvragen wat dat toch is, wat al die mensen hierheen lokt. Maar als je een keer de moeite hebt genomen om de zomervakantie in Alta Badia door te brengen, dan wordt je zelf stamgast en ieder jaar opnieuw trekt het je naar dit prachtige dorpje midden in de Dolomieten.

Klik hier voor een overzicht van aanbieders van vakantiehuizen

Klik hier voor een overzicht van aanbieders van autovakanties

mountainbikeEn je zult je niet vervelen. Alta Badia biedt in de zomermaanden een groot aantal zomersporten, zoals bijvoorbeeld bergwandelen en mountainbiken. Ook zijn er een groot aantal zeer aansprekende evenementen.

Enkele uitdagende voorbeelden daarvan zijn onder andere de Sellaronda Bike Day en de Maratona dles Dolomites.

En, om het misschien wel meest belangrijke niet te vergeten, wordt in Alta Badia uitstekend voor je gezorgd als het gaat om eten en drinken.

Natuurlijk de befaamde wijnen uit Zuid-Tirol, maar in eerste linie vooral de uitstekende locale lekkernijen en internationale gerechten die tal van restaurants je hier voorschotelen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail